4 روش نگهداری پسته در خانه را بشناسید

ممکن است شما هم بخواهید تا پس از خرید پسته، در طولانی مدت از آن در غذا، دسر، شیرینی و دیگر خوراکی‌ها مختلف استفاده کنید. حتی ممکن است بخواهید پسته را در طول سال همواره تازه مصرف کنید. تمامی این اهداف با دانستن روش نگهداری پسته در خانه امکان پذیر است. از همین رو با بارجیل همراه باشید تا با بهترین روش‌های نگهداری پسته در منزل آشنا شوید. با ما همراه باشید.

1.     نگهداری پسته تازه در یخچال

برای نگهداری پسته ابتدا باید آن‌ها را در بسته‌بندی‌های استاندارد و اصولی مانند پاکت‌های زیپ دار، ظروف پلاستیکی، ظروف شیشه‌ای، قوطی‌های مقوایی و قوطی‌های فلزی قرار دهید. در واقع نباید پسته‌ها در معرض تماس با هوای اطراف خود باشند. زیرا در اثر مجاورت با هوا می‌توانند تازگی خود را از دست بدهد.

اگرچه می‌توانید پسته‌ها را بدون بسته بندی نیز در یخچال قرار دهید اما دقت کنید که قرار دادن آن‌ها می‌تواند باعث شود تا بوی خوراکی‌های دیگر در یخچال را به خود بگیرد. همین عامل می‌تواند باعث از دست رفتن تازگی پسته‌ها شود.

پس از آن که آن‌ها را در بسته‌بندی‌های استاندارد قرار دادید، پسته‌ها را در یخچال نگه دارید. در حالت معمول با استفاده از این روش می‌توانید پسته‌ها را به مدت 3 تا 6 ماه همچنان به صورت تازه نگه دارید. البته باید دمای یخچال بین 0 تا 4 درجه سانتی گراد باشد و رطوبت داخل یخچال نیز بین 30 تا 40 درصد باشد.

با استفاده از این روش می‌توانید در نهایت از پسته در انواع خوراکی ها استفاده کنید. برای یادگیری غذاهایی که در آن‌ها پسته به کار می رود می‌توانید مقاله غذا با پسته را مطالعه کنید. ممکن است برای شما این سؤال پیش بیاید که چرا نگهداری پسته‌ها در  یخچال گزینه بهتری نسبت به نگهداری آن‌ها در کابینت و دیگر جاهای منزل است. در ادامه به این سؤال پاسخ می‌دهیم.

چرا باید پسته خشک را در یخچال نگهداری کرد؟

برای نگهداری پسته خام در منزل نیاز است تا مکانی خنک را انتخاب کنید. در واقع افزایش دما و گرما به طور کلی باعث می‌شود تا پسته‌ها اکسیداسیون شوند. اکسیداسیون شدن پسته‌ها در نهایت باعث می‌شود تا چربی خود را از دست بدهند و در نهایت طعم آن‌ها تلخ شوند. به همین جهت یخچال گزینه مناسبی برای نگهداری پسته در خانه است. از دیگر دلایل مناسب بودن یخچال برای نگهداری پسته می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • محیط‌های گرم بهترین مکان برای رشد انواع قارچ‌ها و میکروب‌ها هستند. در نتیجه نگهداری پسته در یک مکان گرم می‌تواند احتمال بروز انواع قارچ‌ها در پسته‌ها را افزایش دهد. رشد قارچ و میکروب‌ها نیز می‌تواند مشکلات متعددی مانند بروز سم آفلاتوکسین در پسته را افزایش دهد.
  • گرما همچنین می‌تواند رطوبت موجود در پسته‌ها را بگیرد. در نتیجه بافت پسته‌ها تازگی خود را از دست می‌دهند.
  • گرما و دمای بالا می‌تواند باعث شود که پسته، راحت‌تر بوهای اطراف خود را جذب کند. همین عامل می‌تواند تأثیر فراوانی بر از دست دادن تازگی پسته باشد.
  • در نحوه نگهداری پسته خام باید دقت شود که حتماً در مکانی تاریک نگهداری شوند. در واقع نور علاوه بر اکسیداسیون پسته‌ها، می‌تواند باعث شود که رنگ پوسته و مغز آن نیز تغییر کند.
  • نگهداری پسته در یخچال باعث می‌شود که پسته‌ها در معرض محیط مرطوب قرار نگیرند. در واقع باید پسته‌ها در یک مکان خشک باشند تا در معرض انواع قارچ‌ها قرار نگیرند و همچنین بافت و تازگی پسته از دست نرود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت
Loading...
کلمات کلیدی پیشنهادی پسته کشمش گردو بادام
موجود است، هم اکنون می توانید سفارش دهید!
ناموجود!