پسته چقدر قند دارد؟
همان طور که بیان کردیم، میزان قند پسته تازه در هر 100 گرم، 8 گرم است. اگرچه در بین آجیل و مغزها، پسته جزء آجیلهای با بیشترین میزان قند است اما باید ذکر کرد که این میزان از قند نیز بسیار ناچیز است. در نتیجه عموماً خوردن آن در طول روز نمیتواند ضرری برای افراد مبتلا به دیابت داشته باشد. با این حال شرایط قند هر شخصی با شخص دیگر متفاوت است. در نتیجه بهتر است پیش از مصرف پسته نیز با پزشک متخصص مشورت کنید. به جز قند پایین، پسته فواید دیگری نیز دارد که میتوانید در مقاله خواص پسته با آنها آشنا شوید.
چرا پسته برای افراد دارای دیابت مفید است؟
حال که با میزان قند پسته خام آشنا شدیم و دانستیم که برای افراد دارای دیابتی ضرری ندارد میخواهیم به این نکته بپردازیم که چرا اصولاً پسته برای افراد دارای دیابت مفید است. در واقع خواص موجود در پسته که در ادامه به آنها اشاره میکنیم باعث میشود که پسته برای افراد دارای دیابت مفید باشد. از جمله این فواید میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
فیبر بالا در پسته
به طور کلی بر اساس نوع جنسیت و سن، ما در طول روز به 20 تا 40 گرم فیبر نیاز داریم. میزان فیبر موجود در هر 100 گرم پسته نیز 10 گرم است. این میزان از فیبر بالا باعث میشود که به افراد دارای دیابت احساس سیری بیشتری دست بدهد و با کند شدن روند هضم پستهها، تمایل آنها به خوردن مواد و خوراکیهای قندی کاهش میابد. از همین رو میتوان گفت که خرید پسته و خوردن آن برای افراد دارای دیابت گزینه مفیدی است.
شاخص گلیسمی پایین پسته
شاخص گلیسمی در واقع گلوکز موجود در مواد غذایی را میسنجد که در کوتاه مدت میتوانند قند خون را به میزان زیادی افزایش داده و در پی آن، مقدار زیادی انسولین در بدن آزاد میگردد. در این شاخص گلوکز و قند موجود در مواد غذایی را از 1 تا 100 درجه بندی میکنند. واضح است که هر چه قدر میزان این شاخص بالا باشد میتوان نتیجه گرفت که خوراکی مورد نظر برای فرد دارای دیابت مناسب نیست.

دیدگاهتان را بنویسید